| ONLİNE SON Savaşı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 661 Kayıt tarihi : 14/10/08 Yaş : 31 Nerden : Tekirdağ'da Oturuyor!
| Konu: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:49 am | |
| SON Birlikleri ONLİNE birliklerine savaş açarak WOW öncesinde biraz baskı kurmak istedi sanırım. ONLİNE oyuncularının çoğuna 50 ile 500 arası fake geliyor. (Tabi içlerinde gerçek saldırı var ise bilemiyorum) İlk ciddi saldırı ONLİNE birliği oyuncusundan SON birliği oyuncusuna gelmiştir. 17.01.09 Cuma gecesi yapılan saldırı da SON oyuncusunun bütün saldırı askerleri kesilmiş olup, merkezi tek oyuncu taradından sıfırlanmıştır. 1019 olan nufus tamamen 0 lanmıştır.
Arkadaşlar Online yada Son birliklerinde olmadıgımdan raporları koyamıyorum lakin en kısa sürede arkadaşlarla irtibata geçip raporları koyacağım. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 661 Kayıt tarihi : 14/10/08 Yaş : 31 Nerden : Tekirdağ'da Oturuyor!
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:49 am | |
| Flood oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar. Raporu sağolsun arkadaşlar gönderdi.
Bu saldırıdan sonra köy tamamen saldıran kişi tarafından Sıfırlanmıştır arkadaşlar. 2 tarafıda tebrik ederiz. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:49 am | |
| SON ve GAZİ oyun sürecinin hemen hemen başındanberi İttifaklar. STS ve ONLİNE birleşmesi nasıl olur bilemiyorum lakin tam anlamıyla KUZEY, GÜNEY savaşı olacak ise SANCAK ve NOEX birlikleride KUZEY olarak dahil olmalı diye düşünüyorum. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:50 am | |
| Tek birliği dağılalı epey oldu. Noex oldular kimisi oyununu sildi kimiside online ye mensup oldu. Vatan ve Sancak birliklerinin şuanki durumu GAZİ STS SON ONLİNE sıralamasının hemen arkasında gelir bence. | |
|
| |
Admin Admin
| tek kişinin saldırısı ile köyünü 0 latan birisi benim gözümde oyunun hakkını veremeyen bi oyuncudur kimse kusura bakmasın ilk saldırıyı her zaman tebrik ederim ama arkadan gelenleri savunma yapan arkadaş değerlendirseydi köyü kurtulmuştu şimdiye. | |
|
| |
Admin Admin
| Haklısın... Lakin 2 oyuncu nun mesafaleri enfazla 10 sektör hocam gece yapılan bir durum yani göremedi sanırım arkadaş... | |
|
| |
Admin Admin
| --------------------------------------------------------------------------------
Online birliğinden Akıncılar, Dorian, ve Dubainin merkez köyleri ağır hasar görmüş olup Estergon adlı oyuncunun Merkezi Sıfırlanmıştır.
Son Birliklerini Tebrik eder, buraya raporlarını sunmalarını rica ederim... | |
|
| |
Admin Admin
| son dan merkezi sıfırlanan arkadaşımıza yapılan saldırının bi nevi cevabi diyelim sizlere,saldırı öncesi arkadaşın merkez nüfüsü 740 civarı idi şimdilerde ise 220 civarları aşağıdaki raporda hasanmetropol arkadaşımıza yapılan saldırının cevabıdır,ilk giriş raporu tabi arkasanındanda mancınık ve yoğun bi asker sayısı girmişti,bunun yanında bi arkadaşın belirttiği gibi akıncılar-dorian-dubai ve estergon merkez köyleri ağır yara almıştır, | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:51 am | |
| Sağlam asker, güzel asker, iyi asker cidden tebrikler SON birliği oyuncularını. Yalnız raporda isimleri saklamışsın fakat yukarıda köy isimleri görünüyor
Genel bir değerlendirmede SON birliklerinin atmış olduğu fake lerden sonra ONLİNE oyuncularının destek atmaya çekindikleri açıkca ortadadır. Biraz acemilik gibi fakat SON birlikleri genel olarak fakelerden asla kaçınmıyor ve her ONLİNE oyuncusuna 50-500 arası fake geliyor. Buda bireysel oynayan oyuncuların destek atmamasına sebep oluyor. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:51 am | |
| Savaş sürecinin gidişhatına baıkldığında Online Birlikleri hiçbirşey yapamıyacak gibi görünüyor. Bende eski bir Online oyuncusuyum fakat Birlikten çok bencil oyuncular toğluluğu ile dolup taşıyor. Förnick ve İncubo ve sayıları parmak sayısını geçmeyecek kişiler ile bu sorunlar çözülemiyor. Bir tane organize saldırı yapamadılar. Herdil74 ün yapmış olduğu kesinlikle bireyseldir. Bu şekilde devam edildiği sürece Online kaybetmeye kesinlikle ve kesinlikle mahkumdur... Saygılar... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: ONLİNE SON Savaşı Cuma Şub. 06, 2009 10:52 am | |
| 3 aydır herdil74 yani hakan abi bana saldıracak oyuncu ismi verin dedi. Bizler wow a saklayalı mdedik durduk. Fakat fake gelmiş ve "Bir Gece Ansızın Gelebilirim" demiş oda. Kendi adıma herdil74 ten 2.süpriz bekliyorum | |
|
| |
| ONLİNE SON Savaşı | |
|